(VIDEO) „Oamenii au primit facturile pentru decembrie”. Dodon le-a vorbit jurnaliștilor ruși despre posibilitatea unor noi proteste în Moldova
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) „Oamenii au primit facturile pentru decembrie”. Dodon le-a vorbit jurnaliștilor ruși despre posibilitatea unor noi proteste în Moldova

Ex-președintele Republicii Moldova Igor Dodon a acordat un nou interviu pentru presa rusă. Acesta a declarat că probabilitatea desfășurării unor noi proteste de amploare este mare, întrucât oamenii sunt supărați pe prețurile și tarifele mari pentru serviciile comunale.

Igor Dodon susține că, în contextul organizării protestelor, este importantă consolidarea forțelor de opoziție, iar

Cred că oamenii sunt foarte nemulțumiți. Probabilitatea unor proteste noi, de amploare, este destul de ridicată. Însă foarte importantă consolidarea tuturor forțelor politice de opoziție. Oamenii și-au primit acum facturile pentru serviciile comunale pentru luna decembrie. Față de acum doi ani, creșterea este de câteva ori mai mare și pentru gaz, și pentru energie electrică, și pentru alte servicii. Și inflația este destul de mare, de aceea dispoziția este pro-proteste. Oamenii își doresc schimbări”, a menționat Dodon.

Amintim că, pe 23 ianuarie, secretarul executiv al PSRM Vlad Batrîncea a declarat că în actualul parlament nu este posibilă consolidarea forțelor politice pentru susținerea unui scop comun, iar guvernarea ar fi ratat această ocazie.

Anterior, președintele parlamentului Igor Grosu i-a invitat pe cei care cred că „lucrurile trebuie făcute mai bine și mai repede” în Republica Moldova „să pună umărul” în ministere, agenții și Parlament.

 


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: