(VIDEO) Batrîncea a spus în ce condiții ar fi posibilă consolidarea forțelor politice din Moldova pentru un scop comun
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Batrîncea a spus în ce condiții ar fi posibilă consolidarea forțelor politice din Moldova pentru un scop comun

Secretarul executiv al Partidului Socialiștilor (PSRM) Vlad Batrîncea consideră că în actualul parlament nu este posibilă consolidarea forțelor politice pentru susținerea unui scop comun. În cadrul ediției din 23 ianuarie a emisiunii „Novaya Nedelea” de la TV8, acesta a acuzat puterea că a ratat această ocazie.

Am fi putut vorbi și ar fi trebuit să vorbim despre consolidarea clasei politice în timpul alegerilor și puterea a avut această ocazie, însă a ratat-o în mod categoric. Să ajungem la o înțelegere într-o perioadă dificilă pentru Republica Moldova și de a reuși să ne unim eforturile. Dar ei au lansat o vânătoare de vrăjitoare, au început să intimideze și să interzică oponenții, să lupte nu cu sărăcia și crizele, ci cu proprii cetățeni și posturi de televiziune. Teoretic, am putea să ne unim forțele cu alte partide, însă într-un nou parlament, după restabilirea democrației în R. Moldova”, a declarat Batrîncea.

Amintim că Președintele parlamentului Igor Grosu i-a invitat pe cei care cred că „lucrurile trebuie făcute mai bine și mai repede” în Republica Moldova „să pună umărul” în ministere, agenții și Parlament.

„Apropos, profit de ocazie și îi invit pe cei care văd că lucrurile trebuie făcute mai bine și mai repede în cadrul autorităților să pună umărul, în ministere, în agenții, în Parlament, să vină cu expertiza, cu soluțiile, cu ideile pentru a grăbi procesul de integrare europeană și reformele”, a menționat Grosu, într-un interviu pentru g4media.ro.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: