(VIDEO) PCRM este pregătit să devină punctul de consolidare al tuturor forțelor politice din Moldova
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) PCRM este pregătit să devină punctul de consolidare al tuturor forțelor politice din Moldova

Partidul Comuniștilor trebuie să devină, pe viitor, acea forță care să „cristalizeze” toate forțele politice, în special pe cele de stânga. Declarația a fost făcută de către deputatul fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) Constantin Starîș, în timpul celui de-al XIX-lea Cogres al PCRM, care se desfășoară pe 7 noiembrie.

„La ziua de azi, situația din țară este dezechilibrată și este foarte important ca atunci când valul va veni spre cealaltă parte, acolo să fie o forță politică responsabilă. Noi suntem pregătiți să devenim centrul consolidării forțelor de stânga, în calitate de partid responsabil și copt din punct de vedere ideologic, cu experiență atât la putere, cât și în opoziție, drept unul dintre cele mai vechi partide. De aceea, anunțăm că suntem pregătiți să devenim punctul de consolidare al tuturor forțelor politice din Moldova”, a declarat Starîș.

Cel de-al XIX-lea Congres al PCRM se desfășoară la Palatul Republicii din capitală. În cadrul întrunirii urmează să fie aleasă noua conducere a partidului. Vladimir Voronin a anunțat anterior că este pregătit să renunțe la funcția de președinte.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: