VIDEO Protest „spontan” cu scenă și muzică la Orhei, contra Guvernului și a Maiei Sandu
Full Article 2 minutes read

VIDEO Protest „spontan” cu scenă și muzică la Orhei, contra Guvernului și a Maiei Sandu

Câteva sute de persoane au participat pe 27 ianuarie la un protest organizat de Partidul „ȘOR” în fața Consiliului Raional Orhei. Manifestanții s-au arătat indignați de acțiunile Guvernului și a președintei țării și au cerut demisia acestora, adoptând și o declarație în acest sens. Deși manifestația a fost anunțată drept „spontană”, organizatorii au montat o scenă și un ecran LED. Nu au lipsit nici microfonul și muzica.

„Suntem siguri că sfârșitul guvernării începe aici, în Orhei. Noi, orheienii, vom da jos guvernul Gavrilița și pe Maia Sandu și pe toți cei care ne fură viitorul”, a declarat deputata Marina Tauber înainte de a scanda „Jos Maia Sandu!”.

Aceasta a mai spus că „PAS și Covid sunt cei care distrug țara”: „Trebuie să luptăm cu PAS așa cum luptăm cu Covid. Ne-au adus țara în sărăcie, sunt iresponsabili și acționează în interesele lor. De astăzi începe numărătoarea inversă a acestui Guvern”, a mai spus reprezentata Partidului „ȘOR”.

Manifestanții au fost echipați cu pancarte și steagurile R. Moldova.

 

VIDEO Protest „spontan” cu scenă și muzică la Orhei, contra Guvernului și a Maiei Sandu

captură foto

Ulterior, pe ecranul LED a apărut Ilan Șor, deputatul fugar condamnat penal de prima instanță în dosarul „frauda bancară”. Acesta s-a adresat orheienilor.

„Covid și guvernarea PAS, doi viruși la fel de periculoși. Nu vrem o generație de oameni nebuni. Orhei este bastionul libertății, iar lupta pentru demontarea acestui regim corupt începe la Orhei și va continua în toate raioanele”, a declarat Șor.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: