(VIDEO) Rusia raportează patru morți și 20 de răniți în Belgorod, în urma atacurilor cu drone
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Rusia raportează patru morți și 20 de răniți în Belgorod, în urma atacurilor cu drone

Patru oameni au murit, iar 20 au fost răniți în urma unui atac cu drone produs în Belgorod, Rusia, informează Radio Svoboda, cu trimitere la guvernatorul Veaceslav Gladkov. Oficialul rus dă vina pe armata ucraineană pentru atacuri. Kievul nu a comentat acuzațiile.

Potrivit oficialilor ruși, în urma bombardamentelor, 60 de case și 160 de apartamente au fost distruse, 140 de mașini au fost avariate și au fost înregistrate întreruperi de la rețeaua electrică, după ce câteva transformatoare a stațiilor electrice au luat foc în urma bombardamentelor.

Pe parcursul nopții au mai fost raportate atacuri aeriene în regiunile rusești Rostov, Voronej, Astrahani, Kursk și Volgograd.

În jurul orei două dimineața a început un atac masiv în regiunea Rostov”, a scris guvernatorul regiunii Rostov, Vasily Golubev.

În regiunea Volgograd în urma atacului cu drone, un depozit de petrol și o substație au luat foc. În dimineața zilei de 9 iulie, au fost auzite multiple explozii în zona depozitului de petrol. În acest moment nu există nicio amenințare pentru clădirile rezidențiale.

În contextul amenințărilor aeriene, pe aeroporturile din Volgograd și Astrahan, au fost introduse restricții privind recepția și plecarea aeronavelor.

Ulterior, Ministerul rus al Apărării a raportat că în cursul nopții au fost interceptate zeci de drone de tip avioane ucrainene peste mai multe regiuni ale Federației Ruse.

Autoritățile de la Kiev nu au comentat aceste acuzații.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: