(VIDEO) Steagul NATO, călcat în picioare de deputații Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Steagul NATO, călcat în picioare de deputații Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan

Un grup de tineri în frunte cu deputații independenți Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan au stropit cu vopsea roșie drapelul NATO, apoi l-au rupt și călcat în picioare. Acțiunea de protest a fost organizată la sediul Centrului de informare NATO în Moldova. 

„Astăzi ne-am adunat la sediul celui mai mare bloc militar din lume, care a purtat sute de războaie în diferite părți ale lumii în ultimii 70 de ani și a exterminat milioane de oameni din întreaga lume. Trăim într-o țară liniștită și neutră. Dar chiar și așa, Moldova pașnică este atrasă într-un bloc militar și în ostilități. În ultimul timp simțim tot mai mult cum țara noastră se umple cu arme, iar problemele sociale sunt neglijate. PAS încearcă să facă totul pentru a transforma Moldova dintr-un stat neutru într-o țară militantă”, a declarat Alexandr Nesterovschi.

După ce au ținut discursuri și au strigat „Nu războiului” și „Suntem pentru pace!”, participanții la manifestare au rupt steagul NATO, l-au călcat în picioare și l-au murdărit cu vopsea roșie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: