VIDEO Ștefan Gațcan: „Mă simt bine. Nu sunt sechestrat”
Full Article 1 minutes read

VIDEO Ștefan Gațcan: „Mă simt bine. Nu sunt sechestrat”

Deputatul Ștefan Gațcan afirmă că nu este sechestrat și că este împreună cu familia. Cel puțin, un mesaj video în acest sens a fost postat pe pagina sa oficială de Facebook, însă nu pe pagina personală.

„Mă simt bine. Nu am probleme. Nu sunt sechestrat. Sunt cu familia. Rog frumos să nu aveți grijă. Totul este ok. Voi fi fără comunicare cu prietenii un timp oarecare, deoarece am nevoie de reabilitare”, a declarat Gațcan.

Precizăm că astăzi, 1 iulie, mai mulți deputați din partidul Pro Moldova și Partidul ȘOR au venit în fața președinției. Deputatul Andrian Candu a declarat că îl caută pe Ștefan Gațcan, care ar fi dispărut de câteva ore și este de negăsit. Acesta a mai spus că deține informații că Gațcan ar fi fost adus la președinție.

Tot astăzi, Gațcan a renunțat la mandatul de deputat. Un document în acest sens a fost publicat de către deputatul PSRM Corneliu Furculiță, pe pagina sa de Facebook.

Amintim că deputatul Ștefan Gațcan a anunțat pe 30 iunie că părăsește fracțiunea PSRM și aderă la grupul parlamentar Pro Moldova.

Mesaj pentru prieteni

Stimați prieteni, sunt bine, sănătos și nu sunt sechestrat de nimeni. Am nevoie de un pic de liniște.

Posted by Ștefan Gațcan on Wednesday, July 1, 2020

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: