(VIDEO) Un avion s-a prăbușit în Brazilia: 62 de persoane și-au pierdut viața
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Un avion s-a prăbușit în Brazilia: 62 de persoane și-au pierdut viața

Un avion, la bordul căruia se aflau 62 de persoane, s-a prăbușit în orașul Vinhedo, Brazilia, în data de 9 august. Nicio persoană nu a supraviețuit. De asemenea, cel puțin zece oameni și-au salvat viața fiindcă au ratat cursa avia. 

Un avion ATR-72, care aparține operatorului aerian brazilian Voepass Linhas Areas, că zbura de la Cascavel (statul Parana) către Guarulhos (statul Sao Paulo). Când se afla deasupra orașului Vinhedo, aeronava s-a prăbușit.

La bordul avionului se aflau 58 de pasageri și patru membri ai echipajului. Toate persoanele au decedat.

Cel puțin zece persoane au ratat cursa avia fatală

Un bărbat care a ratat zborul a declarat pentru publicația braziliană Globo că cel puțin zece persoane au așteptat la poarta greșită și au ratat avionul înainte de decolarea aeronavei. Dându-și seama că stau la o altă poartă de îmbarcare, pasagerii i-au rugat pe lucrătorii aeroportului să le permită să urce în avion, dar au fost refuzați.

Mi-au spus: „Domnule, nu vă puteți urca în acest avion pentru că am depășit deja limita de îmbarcare”. Chiar i-am presat puțin: „Domnule, urcă-mă în avionul ăsta, trebuie să plec”. Mi s-a răspuns: „Nu există nicio cale, ceea ce pot face este să-ți reprogramez cursa””, a declarat acesta.

Ulterior, bărbatul a aflat că avionul în care a insistat să se urce s-a prăbușit. „Îmi tremură picioarele. Numai Dumnezeu știe cum mă simt. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu ne-am urcat în acel avion”, a mărturisit el.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: