VIDEO Un băiat de 15 ani a ajuns la spital. Accident la Chișinău cu implicarea a 6 mașini
Full Article 50 second read

VIDEO Un băiat de 15 ani a ajuns la spital. Accident la Chișinău cu implicarea a 6 mașini

Un copil de 15 ani a ajuns la spital în urma unui accident rutier. Cazul a avut loc în sectorul Buiucani din Chișinău, cu implicare a șase automobile. 

Poliția a fost alertată despre accident pe 8 aprilie, la ora 21:35. Acesta s-a produs pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani.

La fața locului, polițiștii au stabilit că au fost implicate în accident 6 unități de transport.

Un automobil de model Toyota, condus de tânăr 19 ani, s-a tamponat cu un Volkswagen, condus de un tânăr de aceeași vârstă. În urma impactului, ultima mașină a fost proiectată în 4 automobile parcate: Volkswagen, Mercedes, Toyota și Skoda.

Ofițerul de presă al poliției Natalia Stati a declarat pentru NM că în urma accidentului a avut nevoie de îngrijiri medicale pasagerul din Volkswagen, minor de 15 ani.

Copilul a fost transportat la Spitalul pentru Copii „Valentin Ignatenco” din Chișinău.

Totodată, pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: