VIDEO Un grup de copii din Ucraina a colindat, în limba română, deputații
Full Article 40 second read

VIDEO Un grup de copii din Ucraina a colindat, în limba română, deputații

Un grup de copii ucraineni a felicitat deputații din Parlamentul Republicii Moldova cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Aceștia i-au colindat în limba română pe parlamentari. Colindul ales de copii a fost „Steaua sus răsare”. 

„Avem niște oaspeți deosebiți, permiteți-mi să-i invit în sala de plen. Este un grup de copii din Ucraina, vecinii noștri. Au venit cu un mesaj de felicitare cu privire la sărbătorile de Crăciun. Au venit împreună cu părinții lor”, a comunicat președintele Parlamentului Igor Grosu.

Ulterior, unul din deputații a strigat: „Слава України”. „Героям Слава”, au comunicat cei prezenți în sală.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: