(VIDEO) UTA Găgăuzia a deschis un cont pentru colectarea de fonduri pentru „poporului frățesc”: Nu putem fi indiferenți
Full Article 50 second read

(VIDEO) UTA Găgăuzia a deschis un cont pentru colectarea de fonduri pentru „poporului frățesc”: Nu putem fi indiferenți

Bașcanul Găgăuziei a informat pe 8 februarie că regiunea a deschis un cont pentru colectarea de fonduri pentru a ajuta victemele din Turcia. Totodată, Adunarea Națională a Găgăuziei își va direcționa câștigurile pentru o zi în pe acest cont.

„Locuitorii Găgăuziei nu pot rămâne indiferent la tragedia poporului frățesc. Înființăm un cont special pentru strângerea de fonduri pentru ajutorarea victimelor din Turcia”, a declarat Irina Vlah.

Totodată, angajații Comitetului Executiv și ai Adunării Naționale a Găgăuziei își vor direcționa câștigurile pentru o zi în acest cont.

„Facem apel la toți oamenii de bunăvoință și afaceri să se alăture acestei campanii și să ajute cât mai mult posibil. Toate fondurile strânse vor fi îndreptate către achiziționarea de bunuri esențiale pentru a fi livrate în zona de dezastru. Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de cei dragi celor pierduți”, a adăugat bașcanul Găgăuziei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: