(VIDEO) Zelenski, în plenul Consiliului European: I-am spus Maiei Sandu că am interceptat planul Rusiei de a schimba puterea politică în Moldova
Full Article 40 second read

(VIDEO) Zelenski, în plenul Consiliului European: I-am spus Maiei Sandu că am interceptat planul Rusiei de a schimba puterea politică în Moldova

Ucraina ar fi intercepat planul Rusiei de a perturba situația politică din Moldova. Despre aceasta a anunțat liderul de la Kiev, Vladimir Zelenski, în cadrul discursului său din plenul Consiliului European.

Recent, am vorbit cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și am informat-o despre ceea că forțele noastre au reușit să intercepteze planul detaliat rusesc pentru destabilizarea situației politice din Moldova. Un document rusesc care arată cine, când și în urma căror acțiuni urmează să rupă Moldova, ordinea democratică a acestei țări și să stabilească controlul asupra acesteia”, a declarat Vladimir Zelenski.

NM a solicitat un comentariu din partea Președinției, însă deocamdată nu am primit un răspuns.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: