Viorica Dumbrăveanu a povestit pentru prima oară cum a trecut prin COVID-19: „Sunt consecințe”
Full Article 2 minutes read

Viorica Dumbrăveanu a povestit pentru prima oară cum a trecut prin COVID-19: „Sunt consecințe”

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale Viorica Dumbrăveanu a relatat pentru prima oară ce simptome a avut după ce s-a infectat cu COVID-19. În cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4, aceasta a povestit că a avut o cefalee foarte puternică și tensiunea arterială mare.

Viorica Dumbrăveanu a povestit că nu a avut febră, însă a pierdut simțul mirosului și s-a confruntat cu o durere puternică de cap și cu hipertensiune arterială.

„Eu am trecut COVID-ul dificil. Nu am avut febră deloc, nu am avut simptomele obișnuite. Am avut o cefalee puternică, adică dureri de cap insuportabile și o hipertensiune acută. Acestea au fost simptomele-cheie ale COVID-ului prin care am trecut”, a povestit Dumbrăveanu.

Ministrul Sănătății a recunoscut că a fost dificil atât din punct de vedere moral, cât și fizic. Ea a precizat că nimeni dintre membrii familiei sale sau colegii de serviciu nu s-au infectat. Viorica Dumbrăveanu a mai spus că și în prezent se confruntă cu consecințele infecției.

„Consecințe sunt. Aceste dureri de cap se mai repetă periodic. Există o stare de oboseală, cu regret, mai accentuată. Dar nu cedăm. Consecințele mai grave și suferințele sunt acele atacuri politice și că unii au ieșit la rampă să își facă PR pe seama problemelor de sănătate prin care treceam”, a adăugat Viorica Dumbrăveanu.

Amintim că ministrul Sănătății a anunțat pe 29 august că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, la 5 zile după a aflat că este infectată.

Viorica Dumbrăveanu nu este singurul ministru din cabinetul Chicu care a fost testată pozitiv cu COVID-19. Anterior, s-au tratat ministrul de Interne Pavel Voicu și vicepremierul pentru Reintegrare, Cristina Lesnic. În prezent, este în proces de tratament ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: