Vitalie Dragancea, consilierul pe comunicare al premierului Ion Chicu a demisionat
Full Article 2 minutes read

Vitalie Dragancea, consilierul pe comunicare al premierului Ion Chicu a demisionat

Consilierul pe comunicare al premierului Ion Chicu a demisionat. Informația a fost confirmată pentru NM chiar de către acesta.

Anterior, Vitalie Dragancea a declarat pentru Ziarul NAȚIONALcă a recurs la această decizie pentru că „a obosit”.

„Trebuie cineva mai energic, ca să vă împiedice pe voi să măcinați societatea asta obosită și dezbinată. Radicalismul nu e soluție pentru nimic bun, în special pentru ceea ce încerci să te bați. Pentru unire trebuie să poți uni mai întâi oamenii de aici în jurul ideii. Fără asta nu va fi niciun progres”, a explicat Vitalie Dragancea.

Întrebat dacă demisia sa are legătură cu postările de pe Facebook ale premierului și cu ștergerea paginii lui Ion Chicu, fostul consilier pe comunicare a sugerat că pagina ar fi „ascunsă temporar”.

„Nu cred că e ștearsă (pagina de Facebook a premierului n.r.). Poate fi ascunsă temporar. Nu știu, vedem. Guvernarea nu se face pe Facebook”, a spus Dragancea.

Ieri, în cadrul emisiunii „Politica cu Natalia Morari”, Ion Chicu a spus că el își scrie postările de pe Facebook. În această dimineață, pagina oficială de Facebook a prim-ministrului nu mai era disponibilă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: