Vizite supriză de la Dorin Recean. Premierul: „Obiectivul meu este de a afla care sunt problemele”
Full Article 2 minutes read

Vizite supriză de la Dorin Recean. Premierul: „Obiectivul meu este de a afla care sunt problemele”

Prim-ministrul Dorin Recean a declarat că va efectua vizite în teritoriu aproape săptămânal. El a precizat că multe dintre acestea vor fi neanunțate, subliniind că obiectivul nu este de a controla, ci a afla care sunt problemele din localități. Anunțul a fost făcut, în cadrul unor declarații pentru presă, după încheierea vizitei sale de lucru din raionul Fălești.

„Aceste vizite vor fi, cu rare excepții, săptămânale. Foarte multe vizite vor fi și vizite surpriză, ca să ne asigurăm că lumea nu se pregătește pentru că iată vine prim-ministrul și să putem răspunde la întrebări. Obiectivul meu nu este să controlez pe cineva. Obiectivul meu este să aflu care sunt problemele și să găsim soluții”, a declarat șeful Executivului.

Premierul a menționat că vizitele neanunțate sunt mai efective, deoarece autoritățile sunt mai „deschise”, iar problemele sunt „mai la suprafață”.

Amintim că, pe 21 februarie, prim-minstrul Dorin Recean a efectuat o vizită de lucru în raionul Fălești. În cadrul acesteia, oficialul a avut o discuție discuție cu reprezentanți ai mediului de afaceri din domeniul agriculturii, la sediul Consiliului raional.

„Am menționat că susținerea eforturilor fermierilor este o prioritate a Guvernului, iar agricultura trebuie să fie susținută prin investiții și accesarea fondurilor, inclusiv europene, pentru a trece la o agricultura performantă. Am anunțat agricultorii că vom căuta soluții pentru suplimentarea Fondului de subvenționare în agricultură cu circa 600 milioane de lei”, a spus premierul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: