Vladimir Putin le-a dăruit liderilor din CSI 8 inele: „Simbol al puterii”
Full Article 2 minutes read

Vladimir Putin le-a dăruit liderilor din CSI 8 inele: „Simbol al puterii”

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, le-a oferit liderilor țărilor CSI, care au participat la summitul neprotocolar, câte un inel, drept simbol al comunității, scrie Meduza.

Inelele au fost realizate din aur alb și galben și gravate simbolurile CSI și inscripția „La mulți ani 2023”. Mai mult, pe inel a fost gravat și numele țării în care a avut loc summitul – Rusia.

Au primit câte un inel Alexandr Lukașenko, președintele Azerbaidjanului Ilham Aliyev, președintele Kazahstanului Kassym-Jomart Tokayev, președintele Kârgâzstanului Sadyr Japarov, președintele Tadjikistanului Emomali Rahmon, președintele Turkmenistanului Serdar Berdimuhamedov, precum și președintele Uzbekistanului Shavkat Mirziyoyev și Prime Mirziyoyev. Ministrul Armeniei Nikol Pashinyan.

Totodată, Vladimir Putin și-a lăsat un inel pentru el.
Canalele Telegram și rețelele de socializare cele nouă inele pe care șefii țărilor CSI le-au primit cu cele nouă inele ale puterii din lucrările lui John Ronald Reuel Tolkien. Aceste inele au fost falsificate de Sauron pentru a înrobi oamenii.

Tradiționala întâlnire informală a șefilor de stat CSI a avut loc la Sankt Petersburg în perioada 26–27 decembrie. Înainte de aceasta, s-au întâlnit la Sankt Petersburg pe 7 octombrie, ca parte a unei întâlniri informale dedicate zilei de naștere a președintelui rus. O săptămână mai târziu, la Astana a început un summit al țărilor CSI, în urma căruia au fost semnate o serie de documente „care vizează aprofundarea cooperării în Comunitate”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: