„Vrem să lucrăm, altfel murim de foame!” Comercianții din Piața Centrală anunță un protest
Full Article 1 minutes read

„Vrem să lucrăm, altfel murim de foame!” Comercianții din Piața Centrală anunță un protest

Comercianții din Piața Centrală vor organiza sâmbătă, 16 mai, un protest pașnic. Anunțul a fost făcut de consilierul din partea fracțiunii Platforma Demnitate și Adevăr, Ruslan Verbițchi, pe pagina sa de Facebook.

Consilierul municipal a publicat o adresare pe numele primarului, prin care comercianții anunță că protestul se va desfășura în apropierea Pieței Centrale din strada Armenească. În total, la demonstrație vor participa circa 50 de persoane. Manifestanții vor cere deschiderea pieței.

„Ne adunăm la orele 08.00 la intrarea în Piața Centrală din str. Armenească, cu respectarea tuturor normelor sanitare: purtăm măști de protecție și mănuși, păstrăm distanță socială și respectăm legislația în vigoare. Vrem să lucrăm, altfel murim de foame!” se arată în textul publicat.

Comercianții din Piața Centrală organizează sâmbătă 16.05.2020, un UN PROTEST PAȘNIC. Ne adunăm la orele 08.00…

Gepostet von Verbițchi Ruslan am Freitag, 15. Mai 2020

Amintim că Piața Centrală din Chișinău a fost închisă din 16 martie, la fel ca și restul piețelor din capitală. Decizia a fost luată din cauza pandemiei de COVID-19. Din 11 mai, piețele din majoritatea localităților s-au redeschis, mai puțin cele din municipiile Chișinău și Bălți.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: