Zece agricultori din Moldova pleacă într-o vizită de studiu în Germania și Austria
Full Article 2 minutes read

Zece agricultori din Moldova pleacă într-o vizită de studiu în Germania și Austria

Zece agricultori din Republica Moldova vor efectua o vizită de studiu în Germania și Austria. Aceștia vor discuta cu agricultorii celor două țări și vor „explora modelele Camerelor Agricole”. Precizările au fost făcute de Ministerul Agriculturii. Iar ministrul Vladimir Bolea a spus că așteaptă de la agricultori să revină „cu idei noi și o viziune clară despre cum putem moderniza și dezvolta agricultura noastră”. 

Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare a anunțat pe 2 iunie că o delegație din Republica Moldova, în frunte cu 10 agricultori, pornește la drum într-o vizită de studiu în Germania și Austria pentru a explora modelele Camerelor Agricole.

Se menționează că în dimineața zilei de 2 iunie, agricultorii au avut discuții cu ministrul Vladimir Bolea.

„În următoarele zile, veți avea ocazia să discutați cu agricultorii care și-au construit succesul în baza colaborării și sprijinului oferit de Camerele Agricole. Vă încurajez să adresați cât mai multe întrebări, să observați modul în care funcționează și sunt organizate aceste structuri și să vă gândiți la modalitățile prin care aceste modele pot fi adaptate și implementate în Republica Moldova. Vă urez succes și vă aștept să reveniți cu idei noi și o viziune clară despre cum putem moderniza și dezvolta agricultura noastră”, le-a declarat Bolea agricultorilor.

Potrivit Ministerului, delegația include agricultori din toate regiunile țării.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: