8 ani de închisoare pentru că a șantajat o femeie. Ce material compromițător avea individul
Full Article 2 minutes read

8 ani de închisoare pentru că a șantajat o femeie. Ce material compromițător avea individul

Un bărbat de 26 de ani a fost condamnat la 8 ani de închisoare, pentru șantaj. Potrivit unui comunicat publicat astăzi, 27 noiembrie, de PCCOCS, individul a cerut bani de la o tânără de 23 de ani, pentru a nu publicat imagini intime cu ea. 
Cei doi tineri s-au cunoscut pe o rețea de socializare, după care s-au întâlnit și au ajuns în ipostaze intime. În timpul acestora, tânărul i-a făcut mai multe fotografii femeii. Ulterior, acesta a început să îi ceară bani. Suma totală primită de la aceasta se ridică la peste 8 mii de lei. În plus, aceasta i-a dat și un inel din aur.
În momentul când a refuzat să îi mai dea bani, bărbatul a amenințat-o că va publica fotografiile în care aceasta apare dezbrăcată. Tânăra a început să înregistreze convorbirile telefonice cu cel care o șantaja, iar ulterior a mers la poliție.
Forțele de ordine l-au reținut pe bărbat în luna august, în timp ce acesta primea 4 mii de lei de la victimă. Individul nu este la prima abatere de la lege. Anterior, acesta a fost condamnat pentru jaf.
Sentința este cu drept de atac
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: