A decedat „iepurele de ciocolată”. Familia lui Pierre Narcisse anunță despre moartea acestuia
Full Article 1 minutes read

A decedat „iepurele de ciocolată”. Familia lui Pierre Narcisse anunță despre moartea acestuia

Cântărețul Pierre Narcisse a murit la vârsta de 45 de ani. Un anunț în acest sens a fost făcut de fosta sa soție și de fiica acestuia. 

„Îți mulțumesc pentru timpul petrecut împreună pe acest pământ. Pierre, Narcisse, Lorenzo, Pa… vei fi pentru totdeauna în inimile și rugăciunile noastre”, a scris fosta sa soție Valeria Kalaceova, pe Instagram.

De asemenea despre moartea artistului a scris fiica acestuia, Karolina Kristeli.

Deocamdată nu se cunoaște din ce motiv cântărețul a decedat.

Pierre Narcisse s-a născut în Camerun pe 19 februarie, în 1977. Artistul a venit în Rusia după ce a absolvit o școală cu un studiu aprofundat de limbi străine în Camerun. Pierre Narcisse a intrat la Facultatea de Jurnalism de la Universitatea de Stat din Moscova, a devenit membru al echipei internaționale KVN, s-a implicat în actorie și a jucat un rol cameo în filmul lui Nikita Mihalkov.

În 2001, a devenit co-gazdă a Ianei Ciurikova la postul de televiziune MTV Rusia, iar apoi Star Factory.

Pierre Narcisse a devenit popular cu hit-ul său „Шоколадный Заяц” (iepurele de ciocolată).


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: