A decedat „iepurele de ciocolată”. Familia lui Pierre Narcisse anunță despre moartea acestuia
Full Article 1 minutes read

A decedat „iepurele de ciocolată”. Familia lui Pierre Narcisse anunță despre moartea acestuia

Cântărețul Pierre Narcisse a murit la vârsta de 45 de ani. Un anunț în acest sens a fost făcut de fosta sa soție și de fiica acestuia. 

„Îți mulțumesc pentru timpul petrecut împreună pe acest pământ. Pierre, Narcisse, Lorenzo, Pa… vei fi pentru totdeauna în inimile și rugăciunile noastre”, a scris fosta sa soție Valeria Kalaceova, pe Instagram.

De asemenea despre moartea artistului a scris fiica acestuia, Karolina Kristeli.

Deocamdată nu se cunoaște din ce motiv cântărețul a decedat.

Pierre Narcisse s-a născut în Camerun pe 19 februarie, în 1977. Artistul a venit în Rusia după ce a absolvit o școală cu un studiu aprofundat de limbi străine în Camerun. Pierre Narcisse a intrat la Facultatea de Jurnalism de la Universitatea de Stat din Moscova, a devenit membru al echipei internaționale KVN, s-a implicat în actorie și a jucat un rol cameo în filmul lui Nikita Mihalkov.

În 2001, a devenit co-gazdă a Ianei Ciurikova la postul de televiziune MTV Rusia, iar apoi Star Factory.

Pierre Narcisse a devenit popular cu hit-ul său „Шоколадный Заяц” (iepurele de ciocolată).


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: