A fost lansat un nou prequel derivat din celebra saga „Game of Thrones”. Cum se va numi noul serial
Full Article 2 minutes read

A fost lansat un nou prequel derivat din celebra saga „Game of Thrones”. Cum se va numi noul serial

Compania media americană Warner Bros Discovery a anunțat un al doilea prequel derivat din celebra saga „Game of Thrones” (Urzeala Tronurilor). Serialul va fi bazat pe romanele lui George R.R. Martin despre cavalerul Duncan cel Înalt și scutierul său Aegon Targaryen. Va fi lansat pe serviciul de streaming HBO Max, scrie Meduza.

Serialul se va numi „Knight of the Seven Kingdoms: Knight of the Land”. Acțiunile se vor produce cu aproximativ 90 de ani înainte de evenimentele din Game of Thrones.

Spectacolul va fi scris și produs executiv de George R. R. Martin. Ira Parker, Ryan Condal și Vince Gerardis, care au lucrat anterior la Game of Thrones și House of the Dragon, primul prequel al serialului original, vor fi și producători executivi.

Ciclul de povestiri despre Duncan cel Înalt și Aegon Targaryen include trei lucrări: Cavalerul pământului (1998), Cavalerul jurat (2003) și Cavalerul misterios (2010). În 2015, poveștile au fost publicate ca o colecție numită „Cavalerul celor șapte regate”.

Primul episod din serialul „House of the Dragon”, derivat din celebra saga TV „Game of Thrones” („Urzeala Tronurilor”), a atras aproape 10 milioane de telespectatori în faţa micilor ecrane din Statele Unite şi a realizat astfel cea mai bună lansare a unei producţii a postului HBO.

Pe 12 aprilie, Warner Bros. De asemenea, Discovery a anunțat oficial că lucrează la o serie bazată pe universul Harry Potter.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: