A furat 49 de biciclete din scările blocurilor din Chișinău. Un tânăr – condamnat la închisoare 
Full Article 2 minutes read

A furat 49 de biciclete din scările blocurilor din Chișinău. Un tânăr – condamnat la închisoare 

Un tânăr din Strășeni a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru că a comis 50 de episoade de furt. În 49 dintre acestea, el a furat biciclete din scările blocurilor de locuit din capitală. 

Prin sentința Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, un tânăr de 24 de ani din raionul Strășeni a fost condamnat la 7 ani de închisoare. Acesta își va executa pedeapsa în penitenciar de tip semiînchis.

Tânărul a comis 50 de episoade de furt, dintre care 49 de episoade – furturi de biciclete.

Procurorii spun că în perioada septembrie 2019 – iunie 2022, inculpatul pătrundea în scările blocurilor de locuit din capitală, de unde sustrăgea pe ascuns bunuri, în principal biciclete de diferite modele și diferite prețuri.

Victimelor le-au fost cauzate prejudicii materiale în valoare totală de 291 494, 52 lei.

Inculpatul și-a recunoscut vinovăția în săvârșirea faptelor de care a fost acuzat.

Măsura preventivă – arestul preventiv a fost menținută în privința inculpatului, până la intrarea sentinței de condamnare în vigoare. Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: