Accident grav la Orhei, soldat cu 3 morți și 3 răniți, inclusiv copii. Cum s-a întâmplat totul
Full Article 2 minutes read

Accident grav la Orhei, soldat cu 3 morți și 3 răniți, inclusiv copii. Cum s-a întâmplat totul

Trei persoane și-au pierdut viața, iar alte trei au ajuns la spital în stare gravă, după ce mașinile în care se aflau s-au tamponat violent. Oamenii legii anunță că accidentul rutier a avut loc puțin timp în urmă, pe traseul R-20, între localitățile Step-Soci și Chiperceni din raionul Orhei. Printre victime sunt și copii.

UPDATE 12:39: Oamenii legii anunță că femeia decedată la fața locului avea vârsta de 30 de ani și nu de 51. „Informațiile au fost unele preliminare, iar vârsta i-a fost stabilită prin prisma actului de identitate al mamei sale, găsit la victimă”, anunță IGP. Ceilalți doi minori care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale au vârstele de 3 și 8 ani.

Știrea inițială: Preliminar, șoferul unui automobil, un bărbat în vârstă de 53 de ani, care mai avea la bord în calitate de pasageri o femeie de 51 de ani și trei minori, nu a ținut cont de viteza de deplasare în curbă și carosabilul umed, a ieșit pe contrasens și s-a tamponat frontal cu un alt automobil, condus de un bărbat 45 de ani.

În urma impactului, șoferul, femeia și un minor de 13 ani din mașina care nu a respectat condițiile meteo și viteza au decedat la fața locului. Pasagera din mașina tamponată, dar și alți doi minori din automobilul condus de bărbatul de 53 de ani, au fost transportați la spitalul raional Orhei cu diverse traumatisme.

La fața locului se află angajații MAI, care stabilesc toate circumstanțele.

În acest context, oamenii legii vin cu un apel repetat, în care îndeamnă șoferii să fie prudenți la drum. „Ajustați viteza în funcție de drum și condiții meteo” – îndeamnă IGP.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: