Accident nocturn în capitală. Un bărbat a fost tamponat mortal de către o mașină de taxi
Full Article 1 minutes read

Accident nocturn în capitală. Un bărbat a fost tamponat mortal de către o mașină de taxi

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost spulberat de o mașină pe strada Alecu Russo din capitală. Acesta a decedat la locul tragediei. Accidentul a avut loc în seara de 21 noiembrie, în jurul orei 20:20.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul a fost tamponat de către o mașină de marca Toyota, care aparține unei firme de taxi. În momentul accidentului, taximetristul în vârstă de 30 de ani se deplasa regulamentar iar pietonul traversa strada în afara trecerii pentru pietoni.

La fața locului imediat a sosit poliția și ambulanța. Medicii au întreprins tote măsurile pentru ai acorda ajutorul medical necesar, dar în urma traumelor primite bărbatul a decedat la locul accidentului rutier.

Pe cazul dat poliția a inițiat un proces penal și urmează să stabilească toate circumstanțele.

În acest context poliția, recomandă:

Traversați partea carosabilului doar la trecerile pentru pietoni cât și la culoarea verde al semaforului. Oferiți-le conducătorilor auto timp suficient pentru a opri înainte de a vă angaja în traversare!

Asigurați-vă din timp ca sunteți vizibil pentru conducătorii unităților de transport atunci când aveți intenția de a traversa strada.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: