Accident rutier cu un mort și un rănit, în apropiere de Peresecina FOTO
Full Article 2 minutes read

Accident rutier cu un mort și un rănit, în apropiere de Peresecina FOTO

O femeie, în vârstă de 63 de ani, a decedat în apropierea localității Peresecina din raionul Orhei. Aflându-se la volanul unei mașini, femeia ar fi pierdut controlul volanului în momentul în care se apropia de o curbă periculoasă. În rezultat vehiculul a ajuns pe banda opusă, ciocnindu-se violent de o altă mașină. O pasageră din ultimul automobil a fost transportată de urgență la spital.

Poliția a anunțat că în apropierea localității Peresecina din raionul Orhei, cu puțin timp în urmă, a avut loc un grav accident rutier.

„Conform informațiilor preliminare, șoferița unei Toyota Corolla ar fi pierdut controlul mașinii în momentul în care se apropia de o curbă periculoasă. În rezultat vehiculul a ajuns pe banda opusă, ciocnindu-se violent cu o Toyota Auris, condusă de un bărbat de 59 de ani, care avea și o pasageră de 53 de ani”, au comunicat polițiștii.

În urma impactului, femeia de 63 de ani, care conducea Toyota Corolla, a decedat la fața locului. Iar o pasageră din Toyota Auris a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferul Toyotei Auris a fost testat la alcool, rezultatul fiind negativ.

Poliția a adăugat că se află la fața locului pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

Accident rutier cu un mort și un rănit, în apropiere de Peresecina FOTO

Poliția


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: