Accident rutier în raionul Orhei: un bărbat, o femeie și doi copii au fost transportați la spital (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Accident rutier în raionul Orhei: un bărbat, o femeie și doi copii au fost transportați la spital (VIDEO)

Un automobil Volkswagen s-a tamponat cu un Renault Megane pe traseul R-6, în apropierea localității Peresecina, raionul Orhei. Accidentul rutier a avut loc în amiaza zilei de 25 august. Șoferul Volkswagen-ului și trei pasageri din Renault Megane – o femeie și doi minori – au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Informațiile au fost confirmate de ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Orhei, Elena Băetrău, pentru TV8.

Apelul la Serviciul 112 a survenit pe 25 august, în jurul orei 13:25. Oamenii legii au fost informați că pe traseul R-6, km 34, s-au produs un accident rutier.

Preliminar, poliția a stabilit că accidentul s-a produs aproximativ la ora 13:20. Un Volkswagen, condus de un șofer în vârstă de 64 de ani, se îndrepta spre municipiul Chișinău, iar la un moment dat ar fi ieșit pe contrasens. Ulterior, s-a tamponat frontal cu o mașină de model Renault Megane, la volanul căreia se afla un șofer de 36 de ani, care se deplasa regulamentar în direcția municipiului Bălți.

În urma impactului, conducătorul Volkswagen-ului și trei pasageri din Renault Megane – o femeie de 34 de ani și doi copii de 5 și, respectiv, 8 ani – au suferit răni. Victimele au fost transportate la Spitalul Raional Orhei pentru acordarea ajutorul medical.

Ambii șoferi au fost supuși testării alcooscopice și s-a stabilit că nu consumaseră alcool.

Actualmente, oamenii legii întreprind măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor comiterii accidentului rutier.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: