Accidente mortale în Moldova: 3 persoane au decedat, printre care un adolescent de 17 ani FOTO
Full Article 3 minutes read

Accidente mortale în Moldova: 3 persoane au decedat, printre care un adolescent de 17 ani FOTO

Trei persoane au murit în Republica Moldova, în ultimele ore, urmare a unor accidente rutiere. Primul accident a avut loc pe strada Studenților din Chișinău. Un șofer, în vârstă de 29 de ani, a ajuns cu mașina într-un copac și a murit. Al doilea accident a avut loc pe traseul Chișinău-Leușeni. Un șofer s-ar fi deplasat cu viteză excesivă și a ajuns într-un alt automobil, condus de un bărbat în vârstă de 55 de ani. Cel din urmă a decedat. Trei persoane au fost transportate la spital. Al treilea accident a avut loc în raionul Telenești. Șoferul în vârstă de 20 de ani a pierdut controlul mașinii, în rezultat aceasta s-a răsturnat. Pasagerul automobilului, un adolescent în vârstă de 17 ani, a murit. S-a stabilit că șoferul a urcat beat la volan. 

Poliția a declarat pe 23 iunie că, în ultimele ore, a înregistrat trei accidente rutiere în urma cărora au decedat 3 persoane. Primul accident a avut loc în jurul orei 02:00, pe strada Studenților din Chișinău.

„Un bărbat de 29 de ani, la volanul unui BMW, nu s-a isprăvit cu conducerea și s-a tamponat într-un copac. În urma impactului șoferul a decedat pe loc”, au comunicat oamenii legii.

Al doilea accident a avut loc în dimineața zilei de 23 iunie, pe traseul Chișinău-Leușeni.

„Un bărbat de 34 ani la volanul unui Audi, având ca pasageră o tânără de 19 ani și preliminar deplasându-se cu viteză excesivă, a tamponat din spate o Toyota, condusă de un bărbat de 55 de ani. În urma impactului șoferul din Toyota a decedat. Alte trei persoane – pasagera din Toyota de 55 de ani, șoferul Audi și o pasageră a acestuia au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul Audi a refuzat testarea cu aparatul Drager”, au adăugat polițiștii.

Al treilea accident s-a produs în jurul orei 05:41, în satul Zgărdești din Telenești.

„Șoferul unui Opel Vectra, un tânăr de 20 de ani, care avea ca pasager un adolescent de 17 ani, în timpul deplasării pe un drum de țară din extravilanul localității, a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat. În urma traumelor primite, pasagerul său a decedat. Șoferul a fost testat cu aparatul alcoolscopic, rezultatul indicând o concentrație de 0,14 mg/l alcool în aerul expirat”, au menționat polițiștii.

Potrivit oamenilor legii, pe toate cazurile a fost inițiate procese penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: