Accidentul cu implicarea primarului din Nisporeni: un medic stomatolog, suspectat de complicitate
Full Article 2 minutes read

Accidentul cu implicarea primarului din Nisporeni: un medic stomatolog, suspectat de complicitate

Un medic stomatolog este suspectat că l-ar fi ajutat pe primarul din Boldurești, care a lovit mortal cu mașina un copil de 14 ani și a fugit, la inducerea în eroare a oamenilor legii. Acesta ar fi găsit o mașină identică cu cea implicată în accident, care era de serviciu, și ar fi participat la montarea plăcuței de înmatriculare pe noua mașină. Medicul stomatolog urmează să fie reținut pentru 72 de ore.

Poliția Republicii Moldova a anunțat că a mai identificat un suspect pe cazul accidentului de la Nisporeni – un „complice al șoferului care a provocat accidentul”.

„Acesta l-a ajutat cu găsirea unei mașini identice cu cea implicată în accident. Tot el a participat la montarea plăcuței cu numărul de înmatriculare pe altă mașină, pentru a duce în eroare oamenii legii. Acesta este medic stomatolog și urmează să fie reținut pentru 72 de ore”, au comunicat polițiștii.

***

Pe 19 februarie, poliția a anunțat despre un accident mortal în raionul Nisporeni, unde un minor în vârstă de 14 ani a murit, după ce a fost tamponat de un vehicul. Se menționa că șoferul, care a comis accidentul, a fugit de la fața locului.

Pe 21 februarie, polițiștii au anunțat că șoferul s-a dovedit a fi primarul localității Boldurești din raionul Nisporeni Nicanor Ciochină, iar mașina implicată în accident era de serviciu. Oamenii legii au declarat că șoferul „a încercat în toată această perioadă să ducă în eroare de nenumărate ori Poliția pentru a se eschiva de la răspundere”. În prima fază acesta a montat plăcuța cu numărul de înmatriculare pe o mașină de marcă identică celei implicate în accident (o Dacia Duster de culoare albă). Iar în seara zilei de 20 februarie a înscenat un accident rutier cu implicarea mașinii deteriorate, pentru a ascunde urmele accidentului în care a fost tamponat copilul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: