FOTO Primarul din Boldurești, Nisporeni, este șoferul care a lovit mortal cu mașina un copil de 14 ani și a fugit
Full Article 3 minutes read

FOTO Primarul din Boldurești, Nisporeni, este șoferul care a lovit mortal cu mașina un copil de 14 ani și a fugit

Noi detalii în cazul accidentului din raionul Nisporeni, în care un băiat de 14 ani a fost tamponat mortal de o mașină iar șoferul a fugit de la fața locului. Cazul a avut loc pe 19 februarie. Pe 21 februarie, polițiștii au anunțat că șoferul s-a dovedit a fi primarul localității Boldurești din raionul Nisporeni, iar mașina implicată în accident era de serviciu. 

Poliția Republicii Moldova a anunțat că șoferul „a încercat în toată această perioadă să ducă în eroare de nenumărate ori Poliția pentru a se eschiva de la răspundere”.

În prima fază acesta a montat plăcuța cu numărul de înmatriculare pe o mașină de marcă identică celei implicate în accident (o Dacia Duster de culoare albă). Mașina a fost anunțată în orientare, iar suspectul a deconectat telefonul și nu s-a prezentat nici la domiciliu și nici la locul de muncă.

Aseară, în jurul orei 22:00, acesta a înscenat un accident rutier cu implicarea mașinii deteriorate, pentru a ascunde urmele accidentului în care a fost tamponat copilul.

Astăzi dimineață, în jurul orei 07:00, polițiștii au reușit să rețină bărbatul de 47 de ani”, au comunicat polițiștii.

Potrivit oamenilor legii, este vorba despre primarul localității Boldurești din raionul Nisporeni, iar mașina implicată în accident era de serviciu.

Poliția continuă investigațiile, inclusiv cele în care este vizat un cerc de suspecți care au ajutat bărbatul care a comis infracțiunea la eschivarea de la pedeapsă și l-au ajutat să pună în aplicare toate acțiunile menite să ducă în eroare oamenii legii. Pe caz a fost pornită o cauză penală care se află în gestiunea procurorilor din Chișinău”, au precizat oamenii legii.

Menționăm, primarul localității Boldurești din raionul Nisporeni este Nicanor Ciochină. A candidat independent la alegerile locale din 2023. Anterior, Nicanor Ciochină a fost șef al Inspectoratului de Poliţie Nisporeni.

UPDATE: Un medic stomatolog este suspectat că l-ar fi ajutat pe primarul din Boldurești la inducerea în eroare a oamenilor legii. Acesta ar fi găsit o mașină identică cu cea implicată în accident, care era de serviciu, și ar fi participat la montarea plăcuței de înmatriculare pe noua mașină. Medicul stomatolog urmează să fie reținut pentru 72 de ore.

***

Pe 19 februarie, poliția a anunțat despre un accident mortal în raionul Nisporeni, unde un minor în vârstă de 14 ani a murit, după ce a fost tamponat de un vehicul. Se menționa că șoferul, care a comis accidentul, a fugit de la fața locului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: