Accidentul de la Briceni, soldat cu decesul unei femei. Cavcaliuc: este candidatul PACE la funcția de consilier orășenesc, se întorcea pe bicicletă de la întâlnirea cu alegătorii
Full Article 2 minutes read

Accidentul de la Briceni, soldat cu decesul unei femei. Cavcaliuc: este candidatul PACE la funcția de consilier orășenesc, se întorcea pe bicicletă de la întâlnirea cu alegătorii

Femeia care mergea pe bicicletă la Briceni și a fost lovită mortal de o mașină, în seara zilei de 26 octombrie, este membră a Partidului Acasă Construim Europa (PACE) fondat și condus de către fostul șef-adjunct al Inspectoratului General al Poliției (IGP) Gheorghe Cavcaliuc. Femeia era și candidatul partidului la funcția de consilier orășenesc al orașului Briceni. Cel puțin aceasta declară liderul PACE Gheorghe Cavcaliuc, care în prezent este cercetat penal în mai multe dosare penale.  

„Cea omorâtă astăzi la Briceni, este colega noastră, membră PACE, doamna Aurica Sitari, candidat la funcția de consilier orășenesc al or. Briceni. Regretata se întorcea pe bicicletă de la întâlnirea cu alegătorii din localitate”, a scris Cavcaliuc pe rețelele de socializare, pe 26 octombrie. „Dumnezeu s-o odihnească în PACE pe regretata, colega noastră Aurica Sitari”, a mai scris Cavcaliuc.

Poliția Republicii Moldova a anunțat pe 26 octombrie că se stabilesc circumstanțele unui accident rutier grav produs, în jurul orei 19:45, la ieșirea din orașul Briceni.

„Preliminar la fața locului s-a stabilit că, o șoferiță la volanul unui automobil de marca Skoda, din cauza ploii dense și a vizibilității reduse a tamponat o femeie aflată la ghidonul unei biciclete. În urma impactului, femeia de pe bicicletă a decedat pe loc. Aceasta nu purta vestimentație cu elemente reflectorizante”, au menționat polițiștii.

La fel, oamenii legii au declarat că „lucrează la fața locului pentru identificarea femeii tamponate și stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului”.

UPDATE: Pentru NewsMaker, reprezentanții Poliției de Frontieră au confirmat informația din spațiul public că la volanul mașinii implicată în accident este o angajată a Poliției de Frontieră. Potrivit instituției, aceasta se afla în afara orelor de serviciu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: