Accidentul din Italia, soldat cu 2 morți: MAE anunță că printre victime nu sunt moldoveni
Full Article 50 second read

Accidentul din Italia, soldat cu 2 morți: MAE anunță că printre victime nu sunt moldoveni

Niciun cetățean al Republicii Moldova nu a avut de suferit în accidentul din comuna italiană Montesilvano, regiunea Abruzzo, soldat cu doi morți. Informația a fost confirmată de Ministerul Afacerilor Externe (MAE) de la Chișinău, pe 15 aprilie.

„Cu referire la accidentul din Italia produs zilele acestea, autoritățile italiene au informat despre faptul că printre victime nu sunt cetățeni ai Republicii Moldova”, anunță MAE

Amintim că un accident mortal a avut loc în Italia, pe 12 aprilie. Presa italiană scria că un moldovean în vârstă de 23 de ani și o româncă în vârstă de 32 de ani și-au pierdut viața, după ce primul ar fi pierdut controlul volanului, iar în consecință autoturismul s-a izbit de un zid de beton al unui tunel. S-a constatat că niciuna dintre victime nu purta centura de siguranță în momentul accidentului. Detalii – AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: