FOTO Accident într-un tunel din Italia: două persoane au murit, printre care un tânăr din Moldova 
Full Article 2 minutes read

FOTO Accident într-un tunel din Italia: două persoane au murit, printre care un tânăr din Moldova 

Accident mortal în Italia. Două persoane, de 23 și 32 de ani au murit, după ce șoferul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a izbit de un zid de beton al unui tunel. Mașina s-ar fi deplasat cu viteză. Totodată s-a constatat că niciuna dintre victime nu purta centura de siguranță în momentul accidentului. Rotalianul.com scria cu referire la Il Messaggero că printre victime este un ceățean al Republicii Moldova și o cetățeancă a României. Ministerul Afacerilor Externe a dezmințit, pe 15 aprilie, informația. Potrivit diplomației de la Chișinău, niciun moldovean nu a fost victimă a tragicului accident. 

ȘTIREA INIȚIALĂ: Accidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, pe 12 aprilie, în comuna italiană Montesilvano, regiunea Abruzzo.

Autoturismul Alfa Romeo coupé, condus de un moldovean în vârstă de 23 de ani, circula pe o șosea de centură iar într-un tunel rutier a atins lateral o altă mașină. În rezultat, șoferul ar fi pierdut controlul volanului și autoturismul s-a izbit violent de zidul de beton al tunelului, pe contrasens.

Potrivit sursei, medicii și pompierii au ajuns rapid la fața locului însă „nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viețile celor doi”. Cea de-a doua persoană fiind o româncă în vârstă de 32 de ani. Corpurile celor doi au fost extrase dintre fiarele mașinii după ce pompierii au tăiat capota vehiculului.

A fost demarată o anchetă. Totodată se așteaptă ca autopsiile să ofere mai multe detalii despre cauzele impactului. Preliminar se consideră că viteza excesivă cu care se deplasa autoturismul Alfa Romeo ar fi principala cauză a accidentului. Totodată s-a constatat că niciuna dintre victime nu purta centura de siguranță în momentul accidentului.

ACTUALIZARE, 15 APRILIE: Ministerul Afacerilor Externe (MAE) de la Chișinău a anunțat, pe 15 aprilie, că niciun cetățean al Republicii Moldova nu a avut de suferit în accidentul din comuna italiană Montesilvano, regiunea Abruzzo, soldat cu doi morți.

„Cu referire la accidentul din Italia produs zilele acestea, autoritățile italiene au informat despre faptul că printre victime nu sunt cetățeni ai Republicii Moldova”, anunță MAE

FOTO Accident într-un tunel din Italia: două persoane au murit, printre care un tânăr din Moldova 

ilpescara.it


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: