Acordul de împrumut dintre Moldova și BERD va fi votat în lectură finală. Biroul permanent a aprobat ordinea de zi a ședinței Parlamentului
Full Article 1 minutes read

Acordul de împrumut dintre Moldova și BERD va fi votat în lectură finală. Biroul permanent a aprobat ordinea de zi a ședinței Parlamentului

Parlamentul se va întruni în ședință plenară, joi, 28 octombrie curent. Biroul permanent al Legislativului a aprobat, în ședința din 27 octombrie, ordinea de zi a acesteia.

Astfel, deputații vor modifica, în lectură finală, Legea privind dezvoltarea regională, Legea privind înregistrarea de stat a persoanelor juridice și a întreprinzătorilor individuali și vor ratifica Acordul de modificare nr. 2 la Acordul de împrumut dintre Republica Moldova și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) privind realizarea lucrărilor de construcție și reabilitare a drumurilor în Republica Moldova.

Totodată, în prima lectură vor fi examinate mai multe proiecte de lege, inclusiv, cel cu privire la asigurarea obligatorie de răspundere civilă a transportatorilor față de călători, proiectul pentru ratificarea Acordului de parteneriat strategic, comerț și cooperare dintre Republica Moldova și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și proiectul privind mecanismul de examinare a investițiilor de importanță pentru securitatea statului.

De asemenea, parlamentarii vor examina proiectul de hotărâre privind demisia unui deputat.

Ședința plenară va începe la ora 11.00.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: