Actori ucraineni vin la Chișinău. Vor susține reprezentații la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”
Full Article 2 minutes read

Actori ucraineni vin la Chișinău. Vor susține reprezentații la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”

Teatrul Național de Operă și Balet “Maria Bieșu” a anunțat că, în perioada 26 – 30 aprilie, va găzdui Teatrul Național de Operă și Balet “Lysenko” din Harkiv. În acest interval, actorii ucraineni vor susține 7 reprezentații inedite.

Evenimentul cultural aduce împreună peste 150 de artiști refugiați în diverse țări, care au pregătit celebre spectacole de operă și balet pentru publicul din Republica Moldova.

Această inițiativă culturală face parte din Anul Culturii Ucrainene în Republica Moldova și reprezintă un prilej deosebit pentru a evidenția diversitatea culturală și talentul artistic al ambelor țări.

În acest context, Teatrul de Operă și Balet „Maria Bieșu” a invitat cetățenii să se alăture spectacolelor  și să se bucure aceste reprezentații memorabile.

„Este o ocazie minunată pentru iubitorii de artă și cultură să participe la un eveniment special și să se bucure de spectacole de operă și balet prezentate de artiști talentați și dedicați. Este, de asemenea, important să amintim că fondurile adunate din vânzarea biletelor vor fi folosite pentru a sprijini artiștii refugiați care participă la acest eveniment cultural. Prin cumpărarea unui bilet la acest eveniment cultural poate fi o modalitate minunată de a susține o cauză importantă și de a vă bucura de o experiență culturală de neuitat”, se arată în nota informativă a teatrului.

Biletele vor fi puse în vânzare din 11 aprilie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: