UPDATE Actorul Alec Baldwin a împușcat, din greșeală, două persoane. O femeie a murit
Full Article 2 minutes read

UPDATE Actorul Alec Baldwin a împușcat, din greșeală, două persoane. O femeie a murit

Actorul Alec Baldwin a împușcat, din greșeală, două persoane. Una dintre ele a decedat. Incidentul s-a produs pe un platou de filmare din New Mexico, SUA, unde se lucra la un nou film western, numit „Rust”, informează postul de televiziune KRQE, care citează poliția.

Actorul în vârstă de 68 de ani a rănit o femeie în vârstă de 42 de ani, care a murit la spital. Și al doilea rănit, regizorul Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost transportat la spital.

„Conform anchetatorilor, se pare că scena la care se filma implica folosirea unei arme de foc, când aceasta a fost descărcată. Detectivii anchetează cum anume și ce tip de proiectil a fost tras”, se arată într-o declarație a autorităților.

„Rust” (Rugină) este un western cu acțiunea localizată în 1880, în care joacă Alec Baldwin, Travis Fimmel și Jensen Ackles.

UPDATE (12:00) Presa din Ucraina scrie că femeia care a decedat este originară din Kiev. Galina Hatchins avea 42 de ani

UPDATE Actorul Alec Baldwin a împușcat, din greșeală, două persoane. O femeie a murit

UNIAN

***

Alec Balwin s-a făcut remarcat în rolul Jack Ryan din „Vânătoarea lui Octombrie Roșu” (1990). A jucat în filme regizate de Woody Allen (Alice, 1990, To Rome with Love, 2012, Blue Jasmine, 2013) și Martin Scorsese (The Aviator, 2004 și Departed, 2006), fiind nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar cu interpretarea din drama The Cooler (2003).

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: