Adresarea Maiei Sandu: „Diaspora a arătat câtă grijă are pentru cei rămași acasă” (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Adresarea Maiei Sandu: „Diaspora a arătat câtă grijă are pentru cei rămași acasă” (VIDEO)

Maia Sandu, candidata PAS la funcția de președinte al țării a publicat o adresare video către alegători. Ea a remarcat că votanții sunt mai activi față de primul tur de scrutin și a îndemnat cetățenii Republicii Moldova să meargă la secțiile de votare în număr cât mai mare. De asemenea, candidata la funcția de președinte a îndemnat alegătorii din Mestre și Frankfurt să opteze pentru secțiile de votare din orașele din apropiere.

„În diaspora au votat deja peste 160 de mii de oameni. Diaspora a arătat cât de multă grijă are pentru cei rămași acasă. Mobilizarea aceasta extraordinară trebuie să ne mobilizeze și pe noi acasă. Am văzut că și tinerii au ieșit la vot în număr mai mare decât data trecută. Am văzut că și la Chișinău s-a ieșit în număr mare la vot. Vă îndemn pe cei care nu ați reușit să mergeți neapărat la vot”, a declarat Maia Sandu.

Liderul PAS a îndemnat moldovenii din afara țării, unde s-au creat cozi mari, să meargă la alte secții de votare: cei care au venit la Mestre să meargă la Treviso și la Padova. Iar alegătorii din Frankfurt au fost îndemnați să meargă la secțiile de votare din Kassel și Stuttgart.

Maia Sandu a anunțat că au fost depistate mai multe cazuri de fraudare a alegerilor.

„Vreau să fac un apel către toți observatorii noștri. Să fiți foarte atenți ce se întâmplă în orele care au mai rămas până la închiderea secțiilor de vot, la numărarea buletinelor de vot. În special orbservatorii din raioanele din nordul țării, pentru că am primit niște informații că acolo se pun la cale niște fraude. Atenție maximă!”, a declarat Maia Sandu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: