Adrian Albu ar putea ocupa fotoliul de deputat al BCS în locul Elenei Bodnarenco
Full Article 50 second read

Adrian Albu ar putea ocupa fotoliul de deputat al BCS în locul Elenei Bodnarenco

Adrian Albu, numărul 35 în lista de candidați ai Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ar putea fi noul deputat al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, în locul Elenei Bodnarenco. Contactat de NM, Adrian Albu a refuzat să confirme sau să infirme că intenționează să accepte mandatul de deputat în Parlament.

Adrian Albu s-a născut în anul 1983. De profesie, Albu este jurist. La moment, acesta este consilier al Fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

Anterior, Adrian Albu a deținut funcția de secretar general al Parlamentului și a activat în calitate de сonsilier al președintelui fracțiunii PSRM din Parlamentul Republicii Moldova.

Astăzi, 4 iulie, a decedat deputata Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Elena Bodnarenco. Parlamentara avea 57 de ani și a pierdut lupta pentru viață în urma unei boli incurabile de care suferea.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: