Agenția Servicii Publice are un nou director interimar. Tatiana Cunețchi a fost prezentată angajaților instituției
Full Article 1 minutes read

Agenția Servicii Publice are un nou director interimar. Tatiana Cunețchi a fost prezentată angajaților instituției

Tatiana Cunețchi a preluat funcția de director interimar al Agenției Servicii Publice. Potrivit unui comunicat publicat astăzi, 29 noiembrie, pe site-ul guvernului Republicii Moldova, ședința de învestire a fost prezidată de premierul Ion Chicu. Ulterior, Cunețchi a fost prezentată angajaților. 

„Aveți un domeniu de activitate extrem de vast și sunteți instituția care interacționează cel mai mult cu cetățenii. De atitudinea, dar și de calitatea serviciilor prestate de dumneavoastră, depinde restabilirea încrederii agenților economici și a oamenilor în instituțiile publice și în statul Republica Moldova”, a declarat Chicu la ședința de învestire.

De asemenea, premierul a reiterat importanța Agenției Servicii Publice pentru asigurarea confortului cetățenilor, pentru dezvoltarea economică și garantarea corectitudinii cheltuirii banilor publici.

Menționăm că Tatiana Cunețchi a deținut funcția de deputat și a fost membru al Curții de Conturi. Anterior, funcția de director al Agenței Servicii Publice a fost ocupată de Serghei Răilean, care a fost demis de către guvern la sfârșitul lunii iulie 2019.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: