Air Moldova își anulează toate zborurile până pe 25 aprilie. Ce se întâmplă cu pasagerii care au procurat bilete
Full Article 2 minutes read

Air Moldova își anulează toate zborurile până pe 25 aprilie. Ce se întâmplă cu pasagerii care au procurat bilete

UPDATE: Compania aeriană Air Moldova anunță că totuși va opera o parte din zborurile anulate anterior, până pe 25 aprilie. Astfel, în zilele de 23, 24 și 25 aprilie ar urma să fie operate cursele aeriene din și spre Italia și Georgia.

Astfel, potrivit Air Moldova, duminică, 23 aprilie, va fi operat zborul Chișinău – Bologna-Chișinău; luni, 24 aprilie, zborul Chișinău- Tbilisi – Chișinău, iar marți, 25 aprilie –  Chișinău- Verona- Chișinău.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Compania aeriană Air Moldova informează despre anularea tuturor zborurilor planificate din 21 aprilie până la 25 aprilie 2023. Compania dă asigurări că toți pasagerii vor primi rambursarea banilor pentru biletele anulate, la locul procurării acestora.

Air Moldova anunță că motivul care stă la baza deciziei este deficitul de resurse financiare cu care se confruntă Compania.

„Din păcate constatăm că, tot efortul și acțiunile întreprinse de Echipa Air Moldova pentru a gestiona situația în care se află compania, la moment nu au dat rezultate. Situația creată este fără precedent în domeniul Aviației Civile”, anunță Air Moldova.

Călătorii care au procurat biletele online sunt rugați să expedieze solicitările pe care le au la adresa [email protected]. Pentru asistență și informații, pasagerii curselor anulate sunt îndemnați să apeleze la nr de telefon 022830830, care activează 24/24.

„Echipa Air Moldova își cere scuze pentru că nu își poate onora obligațiunile în această perioadă critică”, a conchis Air Moldova.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: