Alaiba are încă un consilier, cu studii în străinătate: „A decis să vină acasă să participe la schimbare”
Full Article 1 minutes read

Alaiba are încă un consilier, cu studii în străinătate: „A decis să vină acasă să participe la schimbare”

Ministrul Economiei Dumitru Alaiba are un nou consilier. Anunțul a fost făcut pe 5 ianuarie. Este vorba despre Ion Mihalachi, care a studiat în Olanda și Canada.

Potrivit lui Alaiba, Ion Mihalachi a absolvit Universitatea de Studii Aplicate din Arnhem din Țările de Jos, a făcut studii și în Canada.

După universitate a muncit la compania Nike în Belgia, dar a decis să vină acasă să participe la schimbare. De azi este la Ministerul Economiei, consilier la mine în cabinet. Cel mai mult mă bucur când tineri ca Ion decid să pună umărul, să contribuie cu timpul, cunoștințele și forțele proprii. Din toate lucrurile interesante pe care fiecare din noi le putem face în cariera noastră, noi alegem să ajutăm țara”, a menționat Alaiba.

Amintim că, în decembrie 2022, Alaiba și-a prezentat un alt consilier. Este vorba despre Vlad Șuleanschi, coproprietarul restaurantului Smokehouse, care în luna iulie 2022 a anunțat că renunță la afacere și părăsește Republica Moldova și a acuzat statul că nu susține oamenii de afaceri.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: