Alaiba are încă un consilier, cu studii în străinătate: „A decis să vină acasă să participe la schimbare”
Full Article 1 minutes read

Alaiba are încă un consilier, cu studii în străinătate: „A decis să vină acasă să participe la schimbare”

Ministrul Economiei Dumitru Alaiba are un nou consilier. Anunțul a fost făcut pe 5 ianuarie. Este vorba despre Ion Mihalachi, care a studiat în Olanda și Canada.

Potrivit lui Alaiba, Ion Mihalachi a absolvit Universitatea de Studii Aplicate din Arnhem din Țările de Jos, a făcut studii și în Canada.

După universitate a muncit la compania Nike în Belgia, dar a decis să vină acasă să participe la schimbare. De azi este la Ministerul Economiei, consilier la mine în cabinet. Cel mai mult mă bucur când tineri ca Ion decid să pună umărul, să contribuie cu timpul, cunoștințele și forțele proprii. Din toate lucrurile interesante pe care fiecare din noi le putem face în cariera noastră, noi alegem să ajutăm țara”, a menționat Alaiba.

Amintim că, în decembrie 2022, Alaiba și-a prezentat un alt consilier. Este vorba despre Vlad Șuleanschi, coproprietarul restaurantului Smokehouse, care în luna iulie 2022 a anunțat că renunță la afacere și părăsește Republica Moldova și a acuzat statul că nu susține oamenii de afaceri.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: