Coproprietarul „Smokehouse”, care a anunțat că pleacă din Moldova, se alătură echipei Ministerului Economiei
Full Article 2 minutes read

Coproprietarul „Smokehouse”, care a anunțat că pleacă din Moldova, se alătură echipei Ministerului Economiei

Vlad Șuleanschi, coproprietarul restaurantului Smokehouse, care în luna iulie 2022 a anunțat că renunță la afacere și părăsește Republica Moldova și a acuzat statul că nu susține oamenii de afaceri, se alătură echipei Ministerului Economiei. Anunțul a fost făcut de către ministrul Economiei, Dumitru Alaiba, pe 19 decembrie.

Vlah Șuleanschi a publicat pe 6 iulie un text pe rețelele de socializare, prin care a anunțat retragerea din afacere și plecarea din Republica Moldova. Acesta a criticat birocrația deseori nejustificată cu care se confruntă antreprenorii.

Pe 19 decembrie, noul ministrul al Economiei a anunțat că Șuleanschi se alătură echipei sale.

Faceți cunoștință, dacă nu-l cunoașteți pe Vlad Șuleanschi. El se alătură echipei noastre de la ministerul economiei. Dacă este cineva din țară mai enervat ca mine pe birocrația inutilă și pe reguli stupide, asta e Vlad. Una din principalele sarcini ale lui Vlad: o simplificare masivă în domeniul HORECA, sector pe care îl știe foarte bine, din experiență practică de a se conforma timp de aproape 10 ani onest și fără corupție unor reguli aiurea, inutile și depășite de timp”, a anunțat Dumitru Alaiba.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: