Alertă cu bombă la Mănăstirea Ciuflea și Parcul „Ștefan cel Mare” din capitală. Serviciile specializate – la fața locului
Full Article 2 minutes read

Alertă cu bombă la Mănăstirea Ciuflea și Parcul „Ștefan cel Mare” din capitală. Serviciile specializate – la fața locului

Noi alerte cu bombă în Chișinău. De această dată sunt vizate Mănăstirea Ciuflea și Parcul „Ștefan cel Mare”. Informația a fost confirmată pentru NM de Svetlana Scripnic, ofițer de presă al Poliției Capitalei. Potrivit ei, serviciile specializate se află la fața locului.

De menționat că, sub alertă cu bombe se află, în aceste momente, și clădirea Primăriei Chișinău, precum și cea a Aeroportului Internațional Chișinău, activitatea cărora a fost perturbată pentru a doua oară în această zi.

În dimineața zilei de astăzi, oamenii legii au fost alertați după ce o persoană necunoscută a anunțat că Aeroportul Internațional Chișinău, Primăria Chișinău și Piața Centrală ar fi minate. Alertele s-au dovedit a fi false, iar autoritățile au anunțat că fac tot posibilul să prindă făptașii.

Republica Moldova este supusă unui val continuă cu alerte cu bombă, care se dovedesc a fi false. Acestea au vizat clădiri guvernamentale și instituții ale statului. Procurorii declară că alertele ar fi puse la cale atât de cetățeni din republica Moldova, cât și de peste hotare. Unul dintre autorii alertelor a fost reținut și urmează a diferit justiției.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: