O nouă alertă cu bombă la Primăria Chișinău. Ceban: „Productivă zi pentru unii”
Full Article 2 minutes read

O nouă alertă cu bombă la Primăria Chișinău. Ceban: „Productivă zi pentru unii”

Primăria Chișinău ar putea fi minată. Tot personalul care activează în clădire a fost evacuat, după ce oamenii legii au anunțat o nouă alertă cu bombă la Primărie, a doua din această zi.  

„Și din nou alertă cu bombă la Primăria Chișinău. Două alerte cu bombă într-o zi. Productivă zi pentru unii!”, a scris edilul municipiului Chișinău, Ion Ceban.

La fața locului se află serviciile specializate în vederea verificării clădirii primăriei.

De menționat că, în aceste momente, a fost emisă o nouă alertă cu bombă și la Aeroportul Chișinău. Este a doua alertă pentru ziua de azi și a opta din ultima săptămână, care ar viza Aeroportul Internațional Chișinău.

În dimineața zilei de astăzi, oamenii legii au fost alertați după ce o persoană necunoscută a anunțat că Primăria Chișinău și Piața Centrală ar fi minate. Alertele s-au dovedit a fi false, iar autoritățile au anunțat că fac tot posibilul să prindă făptașii.

Republica Moldova este supusă unui val continuă cu alerte cu bombă, care se dovedesc a fi false. Acestea au vizat clădiri guvernamentale și instituții ale statului. Procurorii declară că alertele ar fi puse la cale atât de cetățeni din republica Moldova, cât și de peste hotare. Unul dintre autorii alertelor a fost reținut și urmează a diferit justiției.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: