Alertă cu bombă la sediul Ambasadei Ucrainei de la Chișinău. Poliția caută autorul apelului la 112
Full Article 40 second read

Alertă cu bombă la sediul Ambasadei Ucrainei de la Chișinău. Poliția caută autorul apelului la 112

Acum două ore, Poliția a fost sesizată, prin intermediul serviciului unic 112,despre un mesaj  pe email-ul Ambasadei Ucrainei, precum că sediul instituției este minat. În urma verificării clădirii de către serviciile specializate, alerta s-a dovedit a fi falsă.

Obiecte suspecte ori explozibile nu au fost depistate, a anunțat Inspectoratul General al Poliției în seara de 7 decembrie.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Buiucani au dispus mai multe acțiuni în vederea identificării autorului apelului.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru comunicarea mincinoasă cu bună știință despre actul de terorism.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: