Alla Pugaciova susține armata ucraineană din Israel? Un activist a denunțat-o la Procuratură
Full Article 2 minutes read

Alla Pugaciova susține armata ucraineană din Israel? Un activist a denunțat-o la Procuratură

Interpreta Alla Pugaciova a fost denunțată procurorilor ruși. Artista este acuzată de un activist rus că ar finanța forțele armate ale Ucrainei, scrie Meduza.

Solicitarea de a verifica activitatea Allei Pugaciova a fost transmisă forțelor de ordine de către Vitali Borodin. El este cel care anterior a denunțat-o și pe actrița Lia Akhedzhakova, invocând că aceasta critică deciziile luate de Putin, referitoare la „operațiunea militară specială” din Ucraina.

Activistul scrie în denunț că Pugaciova, plecată în Israel, critică războiul declanșat împotriva Ucrainei. El afirmă că a realizat investigații care confirmă „legăturile ei cu agențiile de informații occidentale”.

Amintim că Maxim Galkin și Alla Pugaciova au fost incluși în registrul persoanelor care acționează în calitate de „agent străin” în Rusia, după ce s-a expus public împotriva războiului din Ucraina.

La sfârșitul lunii august 2022, Alla Pugaciova s-a întors în Rusia. Ea nu a făcut declarații publice despre război, ci i-a criticat pe rețelele de socializare pe cei care „seamănă dușmănie”.

Pe 3 septembrie, cântăreața a apărut la înmormântarea primului președinte al URSS, Mihail Gorbaciov, iar apoi a scris pe rețelele de socializare că „a respins violența ca mod de politică și de menținere a propriei puteri”.

Precizăm că, la moment, Galkin și Pugaciova se află în afara Rusiei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: