Alte cinci persoane au decedat din cauza infecției COVID-19. Printre victime, un bărbat de 36 de ani
Full Article 2 minutes read

Alte cinci persoane au decedat din cauza infecției COVID-19. Printre victime, un bărbat de 36 de ani

Alte cinci decese provocate de infecția COVID-19 au fost înregistrate în Republica Moldova, informează Ministerul Sănătății.

Deces 434: Bărbat de 57 ani, din municipiul Chișinău. Internat la data de 12 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, ciroză hepatică decompensată, anemie ferodeficitară cronică, brohopneumopatie.

Deces 435: Femei de 65 ani, din municipiul Bălți. Internată în stare gravă la data de 16 iunie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: obezitate, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 436: Bărbat de 61 ani, din raionul Ialoveni. Internat la data de 5 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, encefalopatie discirculatorie de geneză mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 437: Bărbat de 36 ani, din Strășeni. Internat la data de 31 mai, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: insuficiență cardiacă cronică, malformație cardiacă congenitală, defect al septului intraventricular.

Deces 438: Bărbat de 46 ani, din UTA Găgăuzia. Internat la data de 12 iunie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: boală renală cronică grad V, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Precizăm că până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 12 732 cazuri de COVID-19, dintre care 7252 de pacienți s-au tratat, iar 438 au decedat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: