Alte patru decese provocate de infecția COVID-19. Una dintre victime activa în calitate de bufetieră la Spitalul „Sfânta Treime”
Full Article 1 minutes read

Alte patru decese provocate de infecția COVID-19. Una dintre victime activa în calitate de bufetieră la Spitalul „Sfânta Treime”

Alte patru decese provocate de infecția COVID-19 au fost confirmate în Republica Moldova, informează Ministerul Sănătății. Una dintre victime este o femeie care activa în calitate de bufetieră la Spitalul „Sfânta Treime” din capitală.

Deces 332: Bărbat de 70 ani, din raionul Ialoveni. Internat la data de 17 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cancer de colon, hipertensiune arterială, cardiomiopatie hipertensivă.

Deces 333: Femeie de 68 ani, din raionul Ștefan-Vodă. Internată la 12 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, anemie ferodicitară, cardiomiopatie hipertensivă.

Deces 334: Femeie de 62 ani, din municipiul Chișinău. Internată la data de 23 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate morbidă.

Deces 335: Femeie de 69 ani, din municipiul Chișinău, care activa în calitate de bufetieră la Spitalul „Sf. Treime” din capitală. Aceasta a fost internată la data de 4 mai, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: hipertensiune arterială, pancreatită cronică, diabet zaharat.

Precizăm că până în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 9511 cazuri de coronavirus, dintre care 5638 de pacienți s-au însănătoșit, iar 334 au decedat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: