„Am intrat în politică acum trei luni și voi rămâne în ea cel puțin încă 20 de ani”. Morari, primul mesaj după alegerile prezidențial
Full Article 2 minutes read

„Am intrat în politică acum trei luni și voi rămâne în ea cel puțin încă 20 de ani”. Morari, primul mesaj după alegerile prezidențial

Natalia Morari, candidată independentă la funcția de președinte al Republicii Moldova, a publicat pe rețelele de socializare un videoclip cu primele declarații după închiderea secțiilor de votare. Aceasta a menționat că, indiferent de ce rezultat va obține, acesta este unul „bun”. Ea a adăugat că activitatea sa politică nu se va rezuma doar la participarea la acest scrutin prezidențial, ci va continua. 

Am început lupta politică acum trei luni, oricare va fi rezultatul, acesta deja este un rezultat bun. În mulțumesc fiecăruia care m-a susținut, care a crezut în mine, care a fost alături de mine și care a văzut în programul meu o șansă de a construi o șansă nouă. Să știți că acesta a fost doar încălzirea, iar adevărata luptă abia urmează. Am intrat în politică acum trei luni și voi rămâne în ea cel puțin încă 20 de ani. Indiferent cât de mult cineva se va opune sau câte obstacole ne vor fi create, împreună cu echipa mea vom implementa planul de reforme care va transforma țara noastră într-un miracol economic”, a declarat Natalia Morari.

De asemenea, ea susține că alegerile prezidențiale ar fi fost „furate cu mult timp înainte”, argumentând că acest lucru s-ar fi întâmplat când contracandidata sa, actuala șefa a statului, Maia Sandu, și-ar fi numit „oameni loiali” în funcții în instituțiile de stat.

Dragi cetățeni, aceste alegeri deja nu pot fi considerate nici libere, nici corecte. iar adevărata luptă pentru schimbare abia începe”, a menționat aceasta.

Precizăm că, pe 20 octombrie, au avut loc alegeri pentru funcția de președinte al Republicii Moldova și referendumul constituțional cu privire la aderarea la UE. La scrutinul prezidențial au concurat 11 candidați, printre care și Natalia Morari.

Potrivit proceselor verbale procesate până acum, Natalia Morari a obținut 0,68% din voturi.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: