„Am votat pentru o Moldovă reintegrată”. Olga Cebotari și-a exercitat dreptul la vot
Full Article 2 minutes read

„Am votat pentru o Moldovă reintegrată”. Olga Cebotari și-a exercitat dreptul la vot

Viceprim-ministra pentru Reintegrare, Olga Cebotari și-a exercitat dreptul la vot. Aceasta a spus că a votat „pentru o Moldovă reintegrată în care oamenii de pe ambele maluri ale Nistrului trăiesc în pace și liniște”.

„În calitate de cel mai tânăr vicepremier al Guvernului Republicii Moldova din istoria de 30 de ani a independenței noastre, îmi doresc ca în viitorul Parlament, Guvern, să avem cât mai mulți tineri profesioniști din țară sau reveniți de peste hotare, tineri care să își iubească țara și să contribuie la dezvoltarea ei cu idei noi pentru o viață mai bună a viitoarelor generații”, a scris Olga Cebotari pe pagina sa de Facebook.

„Am votat pentru o Moldovă reintegrată în care oamenii de pe ambele maluri ale Nistrului trăiesc în pace și liniște. Îmi doresc ca societatea și politicienii să contribuie la reintegrarea țării, să nu divizeze oamenii, dar să creeze politici viabile pentru apropierea celor două maluri ale Nistrului. O Moldovă în care oamenii nu mai pleacă peste hotare, iar cei plecați revin cu drag acasă”, a mai spus Cebotari.

Menționăm că astăzi 11 iulie, cetățenii Republicii Moldova își aleg deputații pentru următorii patru ani. 23 de concurenți electorali luptă pentru cele 101 fotolii de deputat din Parlamentul de la Chişinău – 20 de partide, două blocuri electorale și un candidat independent. La secțiile de votare sunt așteptați peste 3,2 mln de cetățeni cu drept de vot, inclusiv circa 258 de mii care locuiesc în regiunea transnistreană. Pentru moldovenii din diaspora au fost constituite 150 de secții de votare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: