Ambasada Rusiei la Chișinău a explicat de ce Voronin, Batrîncea, Bolea și Tkaciuk au fost în vizită
Full Article 1 minutes read

Ambasada Rusiei la Chișinău a explicat de ce Voronin, Batrîncea, Bolea și Tkaciuk au fost în vizită

Ambasada Moscovei la Chișinău anunță că a invitat, pe 9 mai, mai mulți politicieni la un eveniment dedicat zilei naționale a Federației Ruse. Aceștia au avut parte de un concert, dar și de un discurs din partea șeful misiunii diplomatice ruse Oleg Vasnețov.

Potrivit ambasadei, Vasnețov le-a vorbit politicienilor, organizațiilor internaționale, dar și clericilor despre relația „apropiată” dintre popoarele noastre.

De asemenea, el a subliniat că își dorește ca relația dintre popoarele noastre să se bazeze în continuare pe respect. 

„Oleg Vasnețov și-a exprimat speranța că dialogul bilateral se va înbunătăți”, se arată în comunicatul emis de Ambasadă.

Totodată, invitații au avut parte de un program muzical organizat de de copiii angajaților Ambasadei și câștigătorii locali ai numeroase concursuri naționale și internaționale.

Amintim că TV8 a surprins la poarta Ambasadei pe deputatul comunist Vladimir Voronin, deputatul care și-a anunțat recent plecarea de la socialiști Vasile Bolea, parlamentarii socialiști Vlad Batrîncea, Adrian Albu, Grigore Novac și ex-deputatul comunist Mark Tkaciuk.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: